NOVO VODSTVO V OK GORICA

S koncem te sezone se v Odbojkarskem klubu Gorica po sedmih letih delovanja zaradi drugih obveznosti poslavljata podpredsednik kluba Uroš Stanič ter tehnični direktor Miha Mačus. Urošu in Mihi smo hvaležni za njuno delo in prispevek h goriški odbojki, ter jima želimo vse dobro tudi v prihodnje.

Na mesto izvršne direktorice je bila s 3.6. imenovana Ines Vidič, ki že vrsto let deluje v športnem managementu, njena glavna kompetenca je organizacija športnih dogodkov in vodenje športnih organizacij. Zadnja leta deluje pod okriljem Svetovne odbojkarske zveze, za katero opravlja event management na najvišji svetovni odbojkarski ravni.

Z novim vodstvom in podporo generalnega sponzorja GEN-I želi Odbojkarski klub Gorica nadaljevati z razvojem ženske odbojke na Goriškem. Spremembe v vodstveni ekipi so tako priložnost za novo svežino in dvig v delovanju kluba s krepitvijo mladinskih selekcij in razvoja domačih talentov, brez katerih ne more biti vzdržne vrhunske prve ekipe. S skupnim in še tesnejšim sodelovanjem nove vodstvene ekipe, ki jo sestavljajo osebe z različnimi strokovnimi kompetencami, želimo doseči odličnost v organiziranosti in delovanju kluba.

Prvi korak novega vodstva bo poleg reorganizacije in racionalizacije tudi dokončna popolnitev članske ekipe, potrditev trenerjev, tako članske ekipe kot mlajših selekcij, ter priprava programa za novo sezono, ki bo zaradi zaostrenih gospodarskih razmer zagotovo posebna.