NOVE TRI TOČKE ZA GEN-I VOLLEY

Prvo tekmo v letošnjem letu, so nekoliko bolje pričele Koprčanke, ki so si priigrale razliko 4 točk ( 11:7 ). Domači strateg je zahteval odmor, po katerem so domače igralke predvsem po zaslugi razpoložene Sillah razliko izničile in povedle ( 19:16 ). Razliko so povečale vse do 22:17, ko so naredile nekaj zaporednih napak v obrambi in Koprčanke so se približale na dve točki razlike ( 23:21 ). Niz je nato zaključila Sillah ( 25:22 ).

Tudi drugi niz se je pričel v korist Kopra, ki so povedle s 5 točkami prednost ( 9:5 ). Točke je nizala z neubranljivimi napadi Nina Đukić, domačinkam pa nikakor ni stekla igra v obrambi. Domači trener Stojaković je zahteval prvi odmor, a domače igralke razlike niso uspele uloviti ( 16:11 ). Domačim igralkam se je nato le uspelo zbrati in izid so poravnale na ( 17:17 ), a so ponovno popustile v ključnih trenutkih, kar so gostje izkoristile in ponovno povedle z ( 22:19 ). Po dveh zaporednih točkah domačih igralk se je rezultat zopet poravnal pri 24:24. Napet drugi niz je pri 27:25, z blokom zaključila Sillah.

Tretji niz se je pričel v pri domačih igralk ( 5:2 ), a so gostje razliko hitro izničile predvsem na napakah domačih igralk ( 8:8 ). Po  dobri igri v bloku ( Forštnarič in Grbac ) in napadu, so si domače igralke priigrale prednost 9 točk ( 19:10 ). Gostujoči trener je poskusil z menjavo Smolnikove, a se gostjam nikakor ni uspelo zbrati. Domači trener je dal priložnost vsem rezervnim igralkam, Damjanović, Kovačič in Karnel. V napadu je še naprej prevladovala Sillah iin niz se je po 25 minutah končal z rezultatom 25:14.

S 27. točkami je bila najboljša igralka Neneh Sillah.