NA POTI V BRATISLAVO!

Danes zjutraj so dekleta in strokovni štab Gen-i volleya odpotovali v Bratislavo. Z avtobusnim prevozom podjetja NOMAGO, se je 18 članska ekipa odpravila na več kot 500 km dolgo pot. Doma je ostala poškodovana Teja Kolbl, ki obiskuje terapije zaradi nategnjenega ligamenta in otekline.

Kaj o trenutnem stanju v ekipi pravi trener Vasja Samec:

” Začenjamo del tekmovalne sezone, ki bo že pokazal, kje je trenutni kakovostni doseg naše ekipe. Naslednjih 6 tednov bo vključevalo nastop na pokalu Challenge, srečanje z Mariborom, Kamnikom in finalnim pokalnim turnirjem, kjer upamo, da se bomo uvrstili. O ekipi Strabag pa samo iz rezultatskega stališča…v Mariboru in Kamniku ni imela večjih težav, z Mladostjo doma še manj. To pove vse. Mi smo se v dosedanjih tekmah kot ekipa formirali, forma za to obdobje je primerna. V Novo Gorico bi radi pripeljali pozitiven rezultat, ki bi nam pred domačimi gledalci omogočal boj za napredovanje.”

Po prihodu v Bratislavo bodo dekleta opravila lažji trening, ter fitnes. Jutri zjutraj jih čaka v igralni dvorani enourni trening in nato počitek ter priprava na tekmo ob 19.15. V živo boste lahko spremljali prenos tudi na LaolaTV.

Povezava: https://www.laola1.tv/en-int/livestream/strabag-vc-bratislava-gen-i-volley-nova-gorica-len?fbclid=IwAR3nTJb4wa5KwpcyX3wGph5yHRiHGs2RlKH-omr4_ARq7cSlHWPn0GGmIFw

#gremomipozmago