GORIŠKE STRELE Z NOVIM TRENERJEM IN POMOČNICO

V prihajajoči sezoni bo vodenje članske ekipe GEN-I Volley, prevzel izkušeni hrvaški strateg Miodrag Stojaković.

Svojo trenersko kariero je začel graditi pred 34 leti v OK Železničar v Osijeku. Dve sezoni je deloval tudi v Sloveniji , kjer je vodil člansko ekipo OK Koper. Miodrag je med drugim  tudi selektor mladinske in kadetske hrvaške reprezentance, s katero je leta 1997 osvojil 2. mesto na Evropskem prvenstvu.

V svoji karieri je osvojil 10 državnih naslovov tako s članskimi, kot tudi z mlajšimi selekcijami. Zadnjih 10 let je  bil trener članske, mladinske in kadetske ekipe v Poreču, s katerimi je osvojil več kot 20 odličij, v sezoni 14/15 je osvojil naslov Pokalnih prvakinj, leto kasneje pa še naslov državnih prvakinj.

Pomočnica trenerja članske ekipe Gen-i volley, bo nekdanja odlična odbojkarica in članica Jugoslovanske reprezentance, Majda Čičić, ki je svojo kariero začela v Prijepolju. Nadaljevala pri sloviti Beograjski Crveni zvezdi ( Srbija ), 4 leta je bila članica OK HIT Gorice, izkušnje pa je nabirala tudi v Italijanski 2. ligi in v daljnem Puerto Ricu.

Po končani odbojkarski karieri se je povsem posvetila trenerski vlogi, kjer je bila najprej odgovorna za mlajše selekcije HIT Gorice, v sezoni 14/15 pa je prevzela vodenje članske ekipe Gen-i volley. V svoji trenerski karieri se je poizkusila tudi kot selektorica Iranske ženske reprezentance, s katero se je udeležila tudi kvalifikacij za Svetovno prvenstvo , kjer je z ekipo dosegla 1.mesto v kvalifikacijski skupini.

Veseli nas, da se po 5 letih, Majda ponovno vrača na klop Gen-i volley-a , kjer bo poleg vloge kot pomočnica trenerja, odgovorna tudi za individualni razvoj talentiranih igralk .