GORIŠKE STRELE V BELGIJI, V GORICI PRIPRAVE NA F4

Goriške strele, ki so včeraj odpotovale v Belgijski  Oostende , čaka danes ob 20.30 povratna tekma v evropskem pokalu CEV proti ekipi Hermes Volley. Spomnimo, da so Belgijke v Novi Gorici zabeležile zmago s 3:0, a zaostanek ni neulovljiv.

Kapetanka Mirta Velikonja Grbac je pred odhodom v Belgijo dejala: “V Belgiji bo ključno obdržati stalno visoko raven igre. Želja po tem, da bi Oostende presenetile, je velika. Belgijke bodo doma gotovo nevarnejše, a mislim, da tudi me lahko igramo veliko bolje, kot smo v Novi Gorici.”

Ekipa se v Slovenijo vrača jutri, saj je v petek v Mariboru na sporedu še zadnja tekma v letošnjem koledarskem letu. Na povratni  tekmi za Pokal Slovenije proti Novi KBM, si bodo dekleta skušala priboriti vstopnico za zaključni turnir, ki ga letos gosti Kamnik.

Medtem pa se v Odbojkarskem klubu Gorica pospešeno pripravljamo na organizacijo zaključnega turnirja za mladinke, ki je na sporedu v nedeljo, 22. decembra od 11. ure dalje v ŠD OŠ Milojke Štrukelj.

Podpredsednik OK Gorica, Uroš Stanič  pred nedeljskim spektaklom pravi: “Ponosni smo, da imamo mladinsko ekipo na zaključnem turnirju. Želimo si čim boljše igre v polfinalu, kjer nas čaka zahtevna tekma proti ekipi Triglav iz Kranja. V klubu čutimo odgovornost, da dogodek pripravimo na čim višji ravni, saj le ta za nas pomeni dodatno promocijo odbojke na goriškem in hkrati promocijo Nove Gorice, kot enega od glavnih odbojkarskih centrov v Sloveniji. Ob tej priložnosti vabim vse naše podpornike, da se nam pridružijo na tribuni in glasno podprejo naša dekleta na izjemno pomembni tekmi.”